Healing

Med healing arbejder vi for at genoprette balance og helhed i krop, sind og sjæl. Det er en proces der kan være med til at fremme psykisk og fysisk trivsel på flere niveauer.

Healing arbejder med dine systemer og energier i kroppen, og kan lindre smerte, samt genoprette kroppens naturlige balance og skabe mere flow i energien igen. Det kan også være med til at give dig en større forståelse af din krop og sjæl, så du kan opnå forbedret livskvalitet. 

Healing kan hjælpe med at håndtere stress, tankemylder, træthed og udmattelse, søvnproblemer og meget mere. Energien styrker både krop, sind og sjæl. Jeg ser hele dig, hvadend der er tale om fysiske, psykiske eller energetiske smertelige blokeringer. Jeg åbner mig som kanal for den intelligente og unikke healingsenergi, som du har brug for.

Fjernhealing er ca 30 min komprimeret healing med med en skriftlig tilbagemelding over mail. Her kan du kort skrive om dine forhindringer, følelser, fysiske udfordringer, om business, familie mm. Så aftaler vi en tid. Når healingen er færdig, skriver jeg en kort opsummering af hvad healingen har arbejdet med.

Priser på healing

30 min 450 kr tlf session
60 min 686 kr tlf session - ekstra pr påbegyndt 15 minut 100 kr.
Clairvoyance mail 450 kr - mere end 3 spørgsmål anbefaler jeg en tlf session.
Healing over mail med kort opsummering 450 kr

Jeg udfører også power healing som oftest foregår over 15 min, med en skriftlig tilbagemelding efterfølgende. Her kan du kort skrive om dine forhindringer, følelser, fysiske udfordringer, om business, familie mm., så aftaler vi en tid. Når healingen er færdig, skriver jeg en kort opsummering af hvad healingen har arbejdet med. 

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en tid, så kontakt mig på mail noell@heplia.dk eller sms 26 90 61 29
Er det akut så send mig en sms. 


Clairvoyance

Clairvoyance betyder "at se klart".
At være klartseende er, og har altid været, en helt naturlig og aktiv sans i mig. Du kan bruge clairvoyance til at få belyst og forstået ting om dig og dit liv som du har det svært med. Jeg vil kigge på hvad der hæmmer dig samt dine muligheder og potentialer.

Det er vigtigt for mig at hjælpe dig hen i dine ressourcer, så du føler dig mere groundet og stærk efter en clairvoyance.

Du kan også benytte dig af skriftlige clairvoyance, hvis du rumstere med et par spørgsmål, eller har brug for et nyt syn på en givende situation.

Jeg tilbyder

Telefonsession enten i ren Clairvoyance eller en sammensat session med healing og Clairvoyance.

I en sammensat session bruger jeg Clairvoyance til at se dig og dine blokeringer, samt healingen til at rense i stagnationerne med det samme.

Priser på tlf session
30 min 450 kr 
60 min 686 kr 
- ekstra pr påbegyndt 15 minut 100 kr.

Healing over mail med kort opsummering 450 kr

Priser på Clairvoyance

Clairvoyance telefonisk 30 min 450 kr.
Clairvoyance over mail 150 kr pr spørgsmål.
Har du mere end 3 spørgsmål er min anbefaling at booke en 60 min telefonisk session i stedet for, så jeg kan finde den røde tråd i din livssituation og samtidig få renset i de blokeringer der støjer. 


Walk&Talk

Walk&talk er en sammensat session med healing og Clairvoyance hvor jeg inddrager skovens vise og groundende energier.

Sessionen foregår i Skanderborg skov, hvor jeg bruger naturens mange forskellige energier og hjælpere til at få healet dit sind, din krop og din aura. Jeg bruger min Clairvoyance til at se dig og dine udfordringer, så du kan få dybere forståelse for din livssituation. Ligeledes bruger jeg Clairvoyance til at aktivere den healing du har brug for.

Skoven og naturen kan bruges på en anden måde, og derfor arbejder healings energierne forskelligt, alt efter om man befinder sig derhjemme eller i skoven. Energierne arbejder dog altid til dit højeste og bedste, og er lige effektive om man vælger det ene eller det andet - du vælger, om dit menneske føler størst tryghed ved at se mig, eller lethed ved at befinde dig derhjemme i dine omgivelser. 

Med en Walk&Talk session i Skanderborg Skoven, vil healingskraften bruges aktivt, og dit sind vil finde ro blot ved din tilstedeværelse. 

Priser på Walk&Talk

60 min 686 kr.

Priser 6o min 686 kr - ekstra påbegyndt 15 minut 125 kr.


Par session

For at få et endnu dybere kærligheds forhold til en partner, er vi nødsaget til at kigge indad.
Jeg tilbyder både par sessions som Walk&talk i skanderborg, eller 1:1 over tlf. 
Et forløb med både par session og 1:1 er at foretrækker, på den måde arbejder vi følelsesmæssige og energetisk med de blokeringer der er i jer hver især og sammen.
Der er ofte store blokeringen og begrænsninger i vores forhold, og derfor er healing meget effektiv så der kan blive renset, frisat og åbnet for hjertets længsel og potentialer.

60 min tlf session 686 kr.
60 min Walk&talk 686 kr.


Business supervision med healing

Henvender sig både til den store virksomhed, iværksætteren og til dig, der er på vippen til at tage skridtet som selvstændig. 
Det kan det være manglende kunder, udmattelse, svært samarbejde, lysten til vækst, klarhed mm.

Når du møder bump på vejen, kan det være virkelig effektivt at få belyst problemstillingen med et nyt perspektiv, samt at få healet i de blokeringer der tynger dig.

Ved problemstillinger i en større virksomhed, vil jeg bruge forskellige metoder til at få opløst de stagneret energier, samt få belyst hvad du kan gøre for at den nuværende situation kan ændres til positiv fremgang.

Vi tager den første session over telefon, herefter aftaler vi det videre forløb hvis det er nødvendigt.

Priser

6o min 686 kr plus pr. påbegyndt minut
30 min 450 kr
- ekstra påbegyndt 15 minut 100 kr.
Clairvoyance over mail 150 kr pr spørgsmål.

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en tid, så kontakt mig på mail noell@heplia.dk eller sms 26 90 61 29
Er det akut så send mig en sms.

Kontakt mig