Doterra essentielle olier

Er du klar til at træde ind i lethed?

Jeg har en stærk og respektfuld kontakt med naturens egenskaber og visdomme, og derfor benytter jeg mig af rene æteriske olier. Vores krop genkender og samarbejder helt naturligt og øjeblikkelige med vibrationerne og molekylerne som de forskellige olier besidder. Olierne er godkendt til terapeutisk brug, og med deres helende og rensende egenskaber indgår de både i min personlige hverdag for mine børn og jeg, samt som et understøttende healende hjælpemiddel for mine klienter.

Du har lige nu mulighed for at booke en uforpligtende olie samtale.

På linket nedenfor kan du hente en gratis e-bog som beskriver nogle udvalgte olier

Hent Gratis E-bog


Hvordan naturens vibrationer kan heale dig

Der tager kun 22 sekunder for oliens molekyler at når det limbiske system. 2 minutter efter kan den spores i blodbanerne, og efter 20 minutter er olien ude i alle kroppens celler. Doterras olier er garanteret 100% rene æteriske olier, og kan derfor bruges både indvortes, udvortes og i difuser. Olierne påvirker dig fysisk, psykisk, emotionelt og spirituelt.

Fysisk kan olierne bla hjælpe med smertelindring, vægttab, søvn, antiage, koncentration, ro, indlæringsvanskeligheder, mere overskud og energi.

Psykisk kan olierne hjælpe mod stress, psykiske ubalancer, udmattelse, klarhed, grænsesætning og motivation.

Emotionelt kan olierne hjælpe med dårligt selvværd, tankemylder, sorg, nedtrygthed, kærlighedsforståelse, optimisme, livsglæde og samhørighed.

Spirituelt kan olien hjælpe med chakra rens, grounding, healing, dit hjertes kald, abundance, skaberkraft, styrker intuitionen og kontakten til universet.